ANTI-TEKEN/VLOOIENBAND MET EM X KERAMIEK KRALEN...

Deze anti-teken/vlooienbanden worden door mij persoonlijk gemaakt en bevatten EM X keramiek kralen. In deze kralen zijn effectieve micro-organismen (silicium) meegebakken. Het is gebleken dat die erg effectief zijn in het afweren van teken en vlooien. De micro- organismen helpen mee de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen. Deze keramiek heeft door die micro-organismen een bepaalde resonantie gekregen. Deze is niet merkbaar voor mensen en andere zoogdieren, maar teken en vlooien blijken er absoluut niet van te houden. Ervaring leert dat ze daardoor minder snel of helemaal niet meer zullen vastbijten en dat is natuurlijk super!

Zelf getest.

Wij hebben deze halsband met kralen eerst getest bij onze honden waarvan een paar zeer gevoelig zijn voor teken. Dankzij deze halsband hebben zij tot nu toe geen teken meer gehad.

De invloed van deze kralen is voor elke hond verschillend. Wij blijven onze honden nakijken op teken. Het kan zijn dat niet voor iedere hond deze band even goed werkt, net zo min als met chemische middelen. Maar onze ervaring heeft geleerd dat met deze halsband de hond beter beschermd is dan zonder tekenbescherming.

Hoe deze halsband te gebruiken.

De halsband moet zoveel mogelijk om blijven want de werking begint na ongeveer 2 weken constant dragen. Deze band dient echter niet als halsband om de riem aan vast te maken. Natuurlijk mag hij wel af wanneer dat voor de veiligheid van de hond beter is maar daarna weer zoveel mogelijk dragen. 

Als de halsband vuil is kun je hem gewoon schoonmaken onder de kraan, zonder reinigingsmiddels en daarna laten drogen in de zon of onder een UV-lamp. Op deze manier worden de kralen weer geactiveerd. 

Maten.

Deze halsband is verkrijgbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL en in diverse kleurencombinaties. Bij anti-tekenband zijn deze maten te vinden:

XS   - halsomtrek tot 20 cm

S     -  halsomtrek 21-30cm 

M    -  halsomtrek 31-40cm 

L     -  halsomtrek 41-50cm 

XL   -  halsomtrek 51-60cm 

XXL -  halsomtrek 61-70cm 

Neem dus even de maat van uw hond om deze vervolgens te kunnen bestellen. Heeft uw hond een afwijkende maat, vul dan bij contact het formulier in.

De halsbanden worden allemaal handgemaakt met stopper en zijn voorzien van een leuke fourniture. Het kan dus zijn dat je een paar dagen moet wachten in verband met het maken van jouw persoonlijke band.

Op aanvraag maak ik ook voor poezen en paarden deze halsbanden.

Voor kinderen speciale kinderbandjes en voor volwassenen armband met klipsluiting inclusief de keramiek kralen.


ANTI-TEKENBAND

Deze bandjes zijn verkrijgbaar in de maat XS tot en met XXL. Je kunt kiezen voor 1 kleur maar 2 is ook mogelijk. Ik maak deze bandjes allemaal  op maat met een persoonlijk tintje. 

Over de uitleg van deze bandjes met keramiekkralen staat alles hiernaast beschreven. 

prof. Teruo Higa

EM Keramiek is onderdeel van de EM-technologie. Dit is ontwikkeld door prof. Teruo Higa en gebaseerd op verschillende het principes. Een belangrijk onderdeel van zijn theorie is het overdragen van informatie en energie door resonantie. Higa stelt dat een stof die intensief met een bepaalde frequentie in contact komt gedurende lange tijd als zodanig herkenbaar blijft.

Een materiaal dat heel goed een ontvangen frequentie (en daardoor informatie) kan vasthouden is silicium. Het wordt daarom o.a. gebruikt in computers. De processoren van onze computers bestaan uit chips die silicium als basismateriaal bevatten. Silicium is een belangrijk bestanddeel van klei. Informatie die in klei is opgeslagen wordt hierdoor ook weer afgegeven. Klei kan allerlei frequenties opnemen en weer afgeven. De informatieoverdracht van klei aan haar omgeving is dus wisselend. De reden hiervoor is dat klei een week product is. Maken we echter van klei keramiek (door het te bakken bij hoge temperatuur) dan wordt het star en houdt het haar vorm en daardoor de informatie veel beter vast. Het geeft dan zowel qua vorm als informatie een afdruk aan haar omgeving.

Daarom liet Higa klei met EM fermenteren en vervolgens tot keramiek bakken bij zeer hoge temperatuur. De informatie (trilling) die door het fermenteren op de klei werd overgebracht blijft hierdoor in de klei aanwezig. De EM-X keramiek werkt dan als een soort katalysator, een stof die de snelheid van een bepaalde reactie beïnvloedt zonder zelf verbruikt te worden. 

EM Keramiek heeft dus een specifieke trilling en zendt deze trilling uit naar haar omgeving. De omgeving resoneert mee en de herstellende/regenererende kracht van EM doet zijn werk.

Honden worden als het ware beschermd door de gunstige trilling. In de praktijk blijkt dat teken minder voorkomen of zich minder vastbijten in een hond met een EM keramiek in de halsband.