Vacht en nagels


De activet borstel is de ideale borstel voor vachtverzorging als rassen zoals de Australische Labradoodle. Een waterblazer mag daarbij niet ontbreken.

Door je hond wekelijks te borstelen voorkom je dat de vacht gaat vervilten en je je hond kaal moet scheren omdat er geen beginnen meer aan is.

Mijn advies is om, zodra je de pup in huis hebt, wekelijks met je pup op je arm te laten wennen aan de borstel en zo bouw je dat langzaam op totdat je hond braaf gaat liggen of blijft staan. Door op de foto te klikken kun je lezen welke borstel geschikt is voor welke vacht.

Wil je graag zelf aan de slag om je doedel te leren trimmen, dan kun je bij mij een leuke workshop volgen.

Shampoo - coditioner - geurtjes

Oren - ogen - gebit

Wil je deze ADB petite aanschaffen, laat het mij weten en je krijgt dan een kaart met een speciale code en € 10 shoptegoed. Nadat je de code hebt ontvangen, kun je op de foto klikken en kom je automatisch op Huisdieren.nl

Ik mocht deze ADB uitproberen van een collegefokker. In eerste instantie lukte het niet echt maar als je het door hebt, gaat het als een tierelier. Ik ben super enthousiast vandaar dat ik contact heb opgenomen met Huisdieren.nl.

NIEUW NIEUW 

Waarom handmatig borstelen als je de ADB Petite kan gebruiken? De Auto Dog Brush is beter en makkelijker dan iedere handborstel!

De ADB Petite is een automatische borstel die vanwege het formaat ideaal is voor de vachtverzorging van alle langharige huisdieren zoals honden, katten en konijnen.
Het verkort de borsteltijd aanzienlijk in vergelijking met een normale borstel.

De borstel is licht en makkelijk schoon te maken, en wordt standaard geleverd met de blauwe borstelband.

Als je de ADB Petite aansluit op je stofzuiger tijdens het borstelen zullen alle huidschilfers, stof en fijne haartjes worden weggezogen. Zo blijft alles een stuk schoner tijdens het borstelen.

De borstelbanden en zuigslang zijn los verkrijgbaar in de shop.

Er zit 1 jaar volledige garantie op de ADB Petite.
Bij vragen over de ADB petite kun je altijd contact opnemen met ons op klantenservice@huisdieren.nl